Wlosy krotkie 2017

Moja bratanica szczególnie ubóstwia zabawy włosami, można godzinami ją głaskać, czesać natomiast je upinać. Jest przy tymże faktycznie zaangażowana, że chcąc żeby całość wyglądało prześlicznie potrafi jeden warkoczyk poprawiać pięć razy, za jakimś razem umieszczając na nie dodatki do włosów do włosów, lub wpina w nie zapinki. Najmocniej lubi szkolne spektakle i organizowanie się do nich. Jej nowa rola Królowej Śmieszki była dodatkowo zabawna i musiała doskonałej fryzury i ubrania. Najpierw mama splotła jej parę warkoczyków z wpiętymi w nie wstążkami. Wtedy ta cudowna jedenastolatka powiedziała nie, nie a coraz raz nie. Dużo będę oczekiwała w zarządzanych włosach…. tak i się zaczęło. Pół godziny podkręcania zaś ich tworzenia. Wyglądała prześlicznie jak prawdziwa królewna. Tylko gdy toż jest z rozpieszczonymi dziewczynkami dość prędko znowu rozmyśliła się. Nie tworząc się z obecnym, że z rozpoczęcia zakładania się do spektaklu upłyneło już około dwie godziny. Niespodziewanie…. całkowicie zmieniła idee, zaś w jej języku szło to chwila więcej tak “nieeee, ja oczywiście nie chcęęęę, w jak nie przypominam księżniczki, co daleko jej niewolnicę”. Zażyczyła sobie nową fryzurę, upięte włosy w świadomości luźnego koka. Bo oczywiście jak powiedziała wcześniej jesteśmy już wprawę w upinaniu jej włosów to tym jednocześnie poszło nam bardzo szybko. Jej mama z pewnej strony ja z drugiej również w parę chwili były znakomite.

tłumaczenia prawniczeTłumaczenia prawnicze - specjaliści którym warto zaufać - LinguaLab

Spineczki do włosów dla dziewczynek