Wlosy justina biebera

Moja siostrzenica szczególnie kocha zabawy włosami, można całymi dniami ją głaskać, czesać również je upinać. Jest przy tym oczywiście zaangażowana, że chcąc żeby wszystko wyglądało prześlicznie potrafi jeden warkoczyk poprawiać kilkanaście razy, za wszelkim razem jedząc na nie dodatki do włosów do włosów, lub wpina w nie spinki. Bardzo lubi szkolne spektakle i wykonanie się do nich. Jej niedawna kreacja Królewny Żartownisi stara natomiast radosna i potrzebowała idealnej fryzury i stroju. W wczesnej kolejności mama splotła jej kilka warkoczyków z zamontowanymi w nie wstążkami. Później ta piękna jedenastolatka powiedziała nie, nie a też raz nie. Ładniej będę patrzała w wnętrzach…. no i się zaczęło. Czterdzieści pięć minut podkręcania zaś ich modelowania. Wyglądała przepięknie jak dobra księżniczka. Ale jak zatem bywa z arystokratkami dość szybko znowu zmieniła zdanie. Nie zaważając na to, że od rozpoczęcia komponowania się do realizacje upłyneło już około dwie godziny. Niespodziewanie…. całkowicie zmieniła wizję, zaś w jej języku szło to prawie dużo tak “nieeee, ja naprawdę nie chcęęęę, w niczym nie przypominam arystokratki, co znacznie jej będącą”. Wymyśliła sobie nową fryzurę, upięte włosy w form luźnego koka. Na wesele oczywiście jak powiedziała wcześniej posiadamy teraz praktykę w upinaniu jej włosów więc ostatnim całkowicie poszło nam najbardziej szybko. Jej rodzicielka z pewnej strony ja z kolejnej a w dwadzieścia chwili były zbudowane.

Sprawdz gdzie kupić spinki do włosów