Uczesanie krotkich wlosow

Moja siostrzenica szczególnie kocha zabawy włosami, można całymi dniami ją głaskać, czesać także je upinać. Jest przy tymże właśnie pochłonnięta, że chcąc by wszystko wyglądało perfekcyjnie potrafi jeden warkoczyk układać sześć razy, za jakimś razem przyczepiając na nie urządzenia do włosów do włosów, lub wpina w nie spinki. Bardzo drodzy szkolne spektakle i skończenie się do nich. Jej niedawna kreacja Ksiażniczki Żartownisi istniała także zabawna i musiała doskonałej fryzury i sukni. Na starcie mama splotła jej mało warkoczyków z wpiętymi w nie kokardkami. Wtedy ta urocza dziewczynka powiedziała nie, nie a też raz nie. Tak będę czekała w pomieszczeniach.... tak i się zaczęło. Czterdzieści pięć minut podkręcania zaś ich modelowania. Wyglądała cudnie jak jedyna królewna. Tylko jako wtedy obcuje z księżniczkami dość szybko ponownie zmieniła zdanie. Nie zaważając na to, że z rozpoczęcia montowania się do spektaklu minęło już około dwie godziny. Niespodziewanie.... kompletnie zmieniła wizję, zaś w jej mowie szło to nieco więcej tak "nieeee, nie podoba mi się, w niczym nie przypominam królewny, co wysoko jej podwładną". Zażyczyła sobie nową fryzurę, upięte włosy w postaci wypełnionego koka. Bowiem oczywiście jak napisałam powyżej jesteśmy już praktykę w upinaniu jej włosów toż ostatnim zupełnie poszło nam wyjątkowo szybko. Jej matka z pewnej strony ja z pozostałej a w dwadzieścia chwili były stworzone.

Polecam spinki do włosów firmy bubu-sklep