Modul program pendidikan non gelar auditor sektor publik

Program Enova ma dużo modułów, które potrafią być cenne w korporacji lub w biurze w wielu elementach jego pracowania. Moduł Kadry i Płace działa w ewidencji danych kadrowych, naliczaniu wynagrodzeń, podatków, składek ZUS itd. Zapewnia kompleksową obsługę spraw pracowniczych. Stanowi on dokładnie aktualizowany do dziś działających w Polsce przepisów. Oznacza go prosty i spokojny w obsłudze interfejs graficzny, jest same w całości zgodny z pakietem MS Office.

Moduł Księga Podatkowa jest i odpowiedzialny za obsługę firmy w sprawy ewidencji dokumentacji, księgowania oraz dokonywania sprawozdań bieżących i starych. To przy jego uwag wytwarzane są wszelkie zestawienia, rozliczenia i zapisy KPIR. Pozwala on również ewidencję rozrachunków walutowych z automatycznym obliczaniem różnic kursów. Księga Inwentarzowa pozwala klientom na rejestrację zdarzeń połączonych ze sposobami trwałymi. Moduł zobowiązany istnieje również za ewidencję wartości niematerialnych oraz wyposażenia. Możliwe jest wykonywanie swoistego terminarza zdarzeń, które są powiązane z obecnymi zabiegami. Pracę z modułem można przystąpić w wolnym okresie roku rozliczeniowego. Moduł Faktury działa w toku wystawiania dokumentów sprzedaży oraz decydowania cenników i uzyskiwania wiedzy o kontrahentach firmy. Aplikacja Handel zapewnia jej użytkownikom wystawianie dokumentów zakupu, sprzedaży, prowadzenie ewidencji zamówień i obsługi magazynu. Szczególnie ważnym modułem jest także CRM (Customer Relations Management). Rejestruje on znane o klientach, ale pomaga i obsługę wypożyczalni i serwisu. Aplikacja Księga Handlowa służy do księgowania, dokumentowania i realizowania innego rodzaju sprawozdań. Narzędzie zatem w olbrzymim stopniu usprawnia codzienną czynność księgowych. Ostatni moduł programu Enova - Delegacje służbowe uznaje za zadanie wspomagać obsługę i liczenie delegacji wewnętrznych oraz zewnętrznych. W pięknym stopniu poprawia on funkcjonowanie przedsiębiorstwa na ostatnim polu. Enova cennik jest stosowany indywidualnie do jakiejś firmy. Czynniki brane pod wycieczkę do wielkość przedsiębiorstwa i wybór modułów. Istnieje wyjątkowo możliwy dostań w 3 wersjach: srebrna, jasna i platynowa.