Modul program linear pdf

Program Enova ma wiele modułów, które potrafią być funkcjonalne w jednostce albo w biurze w moc elementach jego chodzenia. Moduł Kadry i Płace uczestniczy w ewidencji danych kadrowych, naliczaniu wynagrodzeń, podatków, składek ZUS itd. Zapewnia kompleksową obsługę spraw pracowniczych. Jest on systematycznie aktualizowany do dzisiaj niezbędnych w Polsce przepisów. Określa go zrozumiały i przydatny w obsłudze interfejs graficzny, istnieje ponad w cali zgodny z pakietem MS Office.

Moduł Księga Podatkowa jest i odpowiedzialny za obsługę firmy w kwestii ewidencji dokumentacji, księgowania oraz dokonywania sprawozdań modnych i byłych. To przy jego pociech wytwarzane są wszelkie zestawienia, rozliczenia i zapisy KPIR. Umożliwia on jeszcze ewidencję rozrachunków walutowych z automatycznym obliczaniem różnic kursów.Księga Inwentarzowa pozwala odbiorcom na rejestrację zdarzeń związanych ze materiałami trwałymi. Moduł widoczny istnieje też za ewidencję wartości niematerialnych i wyposażenia. Możliwe jest kierowanie swoistego terminarza zdarzeń, jakie są połączone z ostatnimi środkami. Książkę z modułem można rozpocząć w dowolnym okresie roku rozliczeniowego.Moduł Faktury leczy w procesie wystawiania dokumentów sprzedaży i decydowania cenników i robienia danej o kontrahentach firmy. Aplikacja Handel gwarantuje jej klientom wystawianie dokumentów zakupu, sprzedaży, prowadzenie ewidencji zamówień i obsługi magazynu.Niezwykle istotnym składnikiem jest ponad CRM (Customer Relations Management. Widzi on możliwości o kontrahentach, ale umożliwia również obsługę wypożyczalni i serwisu. Aplikacja Księga Handlowa dostarcza do księgowania, dokumentowania i tworzenia innego rodzaju sprawozdań. Narzędzie więc w olbrzymim stopniu usprawnia codzienną pracę księgowych.Ostatni moduł programu Enova - Delegacje służbowe jest zbyt zadanie wspomagać obsługę i liczenie delegacji polskich oraz zewnętrznych. W dużym stopniu pomaga on istnienie przedsiębiorstwa na ostatnim tle. Enova cennik jest dobierany indywidualnie do każdej firmy. Czynniki brane pod uwagę do wielkość przedsiębiorstwa oraz wybór modułów. Jest więcej możliwy zakup w 3 wersjach: srebrna, złota i platynowa.