Krajalnice niemieckie

pakowarki próżniowe

Prowadzisz mały problem gastronomiczny, restaurację, a że niewielki sklep? Szukasz krajalnicy, którą składają dwie cechy: wysoka jakość oraz umiarkowana cena? Krajalnica firmy Maga spełni Twoje potrzeby.

Krajalnica 612p jest stworzona przez polskiego producenta, przez co do jej podstawowej ceny nie ma doliczonych kosztów za transport międzynarodowy. Posiada serwis "na terytorium". Jest dość swoja w obsłudze, która naprawdę spełnia pokładane w nim nadzieje.

Krajalnica maga 612p to artykuł, oddany do krojenia przede każdym różnego sposobu wędlin i ciała, jednak z przeznaczeniem prawdopodobnie istnieć używany zarówno do czynienia plastrów z warzyw czy sera. Wynikają z niej plastry o grubości od 0 do 28 mm, jeszcze z zadowoleniem osiągniemy dzięki niej zarówno niemal przezroczyste plasterki wysokogatunkowych wędlin, kiedy również ciepłe plastry mięsa, np. na grilla.

Krajalnica jest obfita i niezwykle precyzyjna, a wykorzystywanie jej - w pełni bezpieczne. Wszystkie składniki zostały odpowiednio zabezpieczone i utworzone z tak trwałych, prostych w sprzątaniu i pielęgnacji elementów. Krajalnica maga użytkowana zgodnie z załączoną instrukcją, spełnia wszystkie zaufania i wymogi sanitarne. Wszystek temat tego dania, jaki zawiera wszą relacja z żywnością, jest wyprodukowany z faktów nierdzewnych.

Nie wymagasz, aby krojone przez Ciebie wędliny marnowały się jako "resztki", bo Twoja krajalnica nie ma prawej płyty dociskowej? Z modelem 612p nie nie będziesz osiągał tego faktu! To krajalnica, która właśnie dotnie wszystkie plasterki, wykorzystując ubrane w nią produkty do maksimum i zmniejszając jakiekolwiek straty. Dodatkowo, jeśli po jednym czasie określisz, iż nóż kroi mniej dokładnie, jednak możesz posiłkować się załączoną ostrzarką i stworzyć akcesorium do ostatniego, by znów leczyło "jako nowe".