Krajalnica do wedlin beckers

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane zarówno w pozycjach restauracyjnych kiedy również sklepach spożywczych. W grupy firmy określają się na zakup urządzenia będącego do krojenia sera oraz wędlin. Należy ale pamiętać, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

https://pro-trt-projekt.pl/oferta/system-przeciwpozarowy

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w kierunkach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia prezentują się bardzo większą efektywnością niż urządzenia dane do kariery w zakładzie, gdzie traktowane są sporadycznie do cięcia mniejszych ilości towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na oczekiwanie klienta, lecz też oferowane w całości krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i wydajność pracy dzięki ostrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki gromadzą się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt zawiera być ładowany w obiektu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie odliczana przez urządzenie. Jest to propozycja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu też możemy wygodnie kroić korzystając w ostatnim punktu nasadkę dociskową daną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest te zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w większości zbudowane są z aluminium - czynniki mające relację z produktami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.