Krajalnica bizerba se12

Bizerba połączona jest z sektorem spożywczym od 1866 roku, nic to dziwnego, że widzi tę część jak mało kto. Obecna w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje kompleksowe rozwiązania w charakterze krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i kontroli produktów spożywczych.
Gwarancja najwyższej odmianie
Licząc na uwadze, iż atrakcyjnie zapakowany i zaprezentowany materiał jest łatwo wyszukiwany przez użytkowników także posiada wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w sztuk maszyn do krojenia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica poświęcona jest do produktów świeżych – boczku, szynki, surowego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne grane są w handlach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują wysokie, gładkie cięcie, bezpieczeństwo oraz jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna wyposażona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem zezwala na pozyskanie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości oraz sposobie ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje odpowiedzialne są w systemie ręcznym a w automatycznym.

zabezpieczenia elektrostatyczne

Charakterystyka budowy
Krajalnica w szerocy automatyczna jest wyposażeniem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz układa plastry towaru w tryb wspólny z programem wskazanym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z łatwością pomieszczenia i zaprogramowania parametrów całego procesu. Każde urządzenia Bizerby charakteryzują się niezawodnością oraz trwałością. Wykonane są z najciekawszych materiałów, które gwarantują utrzymanie warunków czystości i bezpieczeństwa pracy. Wszystkie składniki instalacje są odporne na wykonanie wody także nowych płynów, ponadto elementy tnące są łatwe w demontażu i czyszczeniu (niektóre można myć w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, ciepła i delikatna praca, możliwość praktyki w właściwie wszystkich warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn konkurencji o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do jednego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to płaci Bizerbę w porządku liderów organizacji i lekarstw dla przemysłu spożywczego.