Gastro szef 2014 instrukcja

Program Gastro SZEF prowadzi gospodarkę magazynową biura w oparciu o dokumenty magazynowe, a jeszcze sprzedaż , która stała dokonana na znaczeniach kelnerskich.

Kontrola zużycia surowców na zasadzie wprowadzonych kart kalkulacyjnych program robi odpowiednie rozchody składników dań, wylicza kalkulacje, marże, wsad do kotła, a też zapotrzebowanie na następne składniki. Informacje pomysłu są podstawą rejestracji materiałowej w wartościach nabycia oraz gastronomicznych, oraz z automatyczną dekretacją do dobrych programów finansowo-księgowych.
Zgodność z narzędziami fiskalnymi
Wysyłanie znanych z kasami jest dwukierunkowe. Z jednej strony GASTRO SZEF wysyła do kas informacje o składnikach, grupach towarowych, kelnerach; z kolejnej strony uzyskuje z walut dane o sprzedaży przygotowanych potraw, obrocie syntetycznym każdej kasy i wszystkiego kelnera. Dzięki takiemu rozwiązaniu kasy fiskalne po początkowym zaprogramowaniu przez serwis, nie zmuszają obsługi do żadnych umiejętności programowania, gdyż całość przekazywania informacji prowadzona jest poprzez program Gastro.
Dokładne analizy i raporty
Użycie innowacyjnej technologii OLAP umożliwia stworzenie swoich analiz w wszystkim przekroju. Analizy mogą wspierać tę pracę kierownictwa np. zdadzą na badanie jak robi nowa promocja, jak uczestniczyć w działaniu decyzji, które są charakter strategiczny przez urządzenie w odszukiwaniu nowych trendów rynkowych oraz ciekawszy wgląd w wyniki wcześniej podejmowanych działań.
Gastro potrafi być zastosowane i zsynchronizowane w mało lokalach. Właściciel w przedsiębiorstwie może centralnie zarządzać siecią barów czy restauracji. System Gastro jest skalowalny. Ważnym elementem pełnemu jest główny program Gastro SZEF, który poprzez łącza internetowe,ma możliwość wysłania informacji pomiędzy lokalnymi urządzonymi w porządek.
W zależności od organizacji możliwa jest całościowa centralizacja wprowadzanych informacji, jak również łatwo w samych lokalach. Niezależnie z tego, płyną spośród niego do klubów dane o wyborze, którym mogą posiadać kasy fiskalne, o organizacji lokalu, o wynegocjowanych cenach nabycia i sprzedaży.