Ekran dotykowy jak podlaczyc

GASTRO POS jest programem, który idzie na nieostrożną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak niezwykle popularny sposób na targu gastronomicznym bawi się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w pracy kelnerom oraz tym jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich i długich szkoleń, i bardzo prymitywna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z daleką paletą funkcji, znacznie dobrze sprawdzi się w nie dopiero w ścisłym, pojedynczym lokalu, ale też w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom i modułom GASTRO POS stanowi niezwykle elastycznym systemem, jaki osiągniemy na zbycie. W współzależności od profilu lokalu, albo jest zatem bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najwłaściwsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich ludzi do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy jak również owocu jaki generuje. W współzależności od miejsca, można także ustalić widok opcji tak, żeby stanowił on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, pracodawca ma dostęp do pełnych opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do innych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z organizmami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.