Comarch optima atrybuty

tłumaczenia dla firm

Podstawą dobrego działania marki w XXI wieku są zaawansowane systemy informatyczne. Pomagają one sprzyjanie takich obszarów jak logistyka, księgowość, marketing, zarządzanie produkcją i przechowywanie. Systemy erp dają się na modułowe i zintegrowane. Najpopularniejszym programem stosującym oprogramowanie erp jest Optima.

Dostępność wielu modułów umożliwia skomponowanie odpowiedniego programu względem prowadzonej kampanie. Moduł:
– Płace oraz Kadry umożliwia import i eksport podstaw oddanych do Excela. Idzie na wykonywanie ewidencji czasu pracy. Kreowanie wykresów (słupkowych, liniowych) umożliwia reprezentację danych, co zabiera się na granica szybkiej i ważnej analizy. Moduł Kadry zezwala na szybki podgląd limitu nieobecności, dostępnych dni urlopu. W przystępny sposób wytwarzane są dokumenty typu: umowy pracowników, umowy cywilno prawne,
– Handel i przechowywanie kupi na wykonywanie dokumentów potrzebnych na jakimś kroku w tokach firmowych jak sądzenie materiałów, wydawanie materiałów, składowanie wyrobów gotowych, przejmowanie wyrobów gotowych przez klienta oraz przesunięcia międzymagazynowe (WZ, PZ, MM). Moduł Handel jest dobrany z elementem Fakturowanie,
– Detal wykonany został z treścią o sprzedawcach detalicznych. Umożliwia wystawianie faktur i paragonów sprzedaży. Współpracuje z urządzeniami publicznymi i centralną bazą danych. Obsługuje wiele rodzajów drukarek fiskalnych, w porządku off-line i on-line. Pozwala na obsługę kodów wagowych i publikowanie ich przez wagę metkującą. Umożliwia kontrolę stanów magazynowych. Stwarza możliwość nadania indywidualnych praw pracownikom do obsługi zajęć w relacje od pełnionej ról.

Wszystkie elementy cechuje prostotę obsługi, czytelny interfejs. Dzięki integracji z nowymi modułami otrzymujemy kompleksowe narzędzie ułatwiające prowadzenie firmą.