Aplikacje rowerowe na windows phone

Obecnie prawie każdy człowiek na świecie posiada smartfona. Ich niewielka wartość oraz przyjemna dostępność sprawiła, że pewny się nieodłącznym towarzyszem ludzi. Szczególnie, że ich użyteczność i zarazem niewielkie rozmiary sprawiają, iż ten typ telefonu komórkowego jest uznawany także jako opcja dla laptopów i tabletów, zwłaszcza jeśli istniejemy w drogi, i pozycja i ciężar naszego towarze nie zezwala na spakowanie dodatkowego obciążenia. Nic więc dziwnego, że klienci z chęcią personalizują swoje smartfony w współczesny metoda, by jednym kliknięciem przejść dostać się do specjalnej aplikacji czy również z łatwością kwalifikować się z znajomymi i przyjaciółmi zdjęciami, przeżyciami, wrażeniami…

wózek towarowy

Zarówno dla rowerzystów nie brakuje interesujących dodatków na smartfony, jakie nie tylko umilą korzystanie z jednośladu oraz umożliwi szybkie liczenie się wrażeniami z drodze na platformach społecznościowych. Znalezione przez nas aplikacje dla rowerzystów również umożliwią szybkie znalezienie najkorzystniejszej dla nas trasy rowerowej oraz pomogą w chwili ewentualnego zgubienia trasy.

Endomondo Sports Tracker – Endomondo już od dłuższego okresu bawi się popularnością wśród sportowców. Jej wada polega na ostatnim, że w terminie rzeczywistym mierzy odległość, którą przemierzyliśmy, czas treningu i ilość spalonych kalorii. Aplikacja jest tania do uzyskana za darmo za pośrednictwem sklepu Google. Opcjonalnie można wykupić wersję PRO, która zapewni nam rozwinięcie dodatku o kilka innych funkcji.
Google Maps – aplikacja po wielu modyfikacjach przez producenta raz może dawać jako pełnowartościowa nawigacja, możliwa i do wykorzystania w stylu offline, i przyjazny interfejs umożliwia ustawienie dobrego dla nas rodzaju trasy w zależności z tego, jakim sposobem transportu się poruszamy (możliwość ustawienia na system marszu, jazdy samochodem i jazdy rowerem). Dodatek ten nie tylko zapewni, że zazwyczaj z łatwością znajdziemy ulicę do domu, lecz też wskaże nam, gdzie najbliżej nas znajdują się kawiarnie czy bary.
Bike Repair – dodatek bardzo przydany w sukcesu, kiedy obawiamy się, że nie poradzimy sobie z naprawą pojazdu w razie ewentualnego uszkodzenia w trakcie jazdy. Jest zatem wówczas wręcz niezbędna aplikacja, gdy nie posiadamy odpowiedniej wiedzy technicznej, a chcemy wybrać się na dość dłuższą wyprawę. Jedyną wadą aplikacji jest jej język: osoby nie posiadające w pięknym stanie językiem angielskim mogą posiadać kłopoty.

Powyższe aplikacje dla rowerzystów to jedynie kropla w morzu dodatków zrobionych w stanie wyższym albo niższym z tezą o rowerzystach. I o ile stanowienie ich ludzi jest jako najbardziej zbędne, tak mamy, iż zainstalowanie trzech wysoce wymienionych może ujawnić się bardzo pomocne w dalszym użytkowaniu roweru.